Vår filosofi är att lösa dina problem och samtidigt öka din kunskap.
 
Tjänster
 
TelePro erbjuder Turn-key lösningar, paketerade tjänster eller resurskonsulter som alla syftar till att lösa en eller flera uppgifter men också överföra kunskap till dig och din organisation. Varje lösning konfigureras individuellt för respektive kund och användare.Vår bakgrund från telecom har lärt oss att alltid prioritera lösningar som är baserade på internationella standarder, det är en garanti för en säker investering.
INFRASTRUKTUR FÖR TELEKOMMUNIKATIONSANLÄGGNINGAR
Söker du hjälp med större infrastruktur projekt? I våra produkter ingår ett antal tjänster gällande allt från så kallad Site Acquisition till byggnation av master, siter och fiber. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi åta oss mycket omfattande projekt inom byggnation och installation.
UTBILDNING
TelePro erbjuder skräddarsydda kurser inom data och telekommunikation.
Kontakta oss för kursinformation och aktuella kurstillfällen.
 
 
 
 
SYSTEMS MANAGEMENT
Systems Managment, med annat ord Driftledning, är en gemensam lösning för övervakning, konfiguration och styrning av såväl nätverk som servrar och klienter. Lösningen baseras på modern PC-teknologi och i huvudsak på protokollen SNMP samt WMI. Systems Management kan omfatta helhetslösning för Network, System och Security management, eller del där ur.
MILJÖSERVER MED SENSORER
TelePro erbjuder en mängd lösningar och applikationer inom övervakning av teknikutrymmets miljö, såsom brand, kraft, temperatur, luftfuktighet, etc.
Lösningarna är modulärt uppbyggda så att de kan skalas upp vid behov.Våra lösningar uppfyller de högsta kraven på driftssäkerhet, användarvänlighet och design.
TelePro Armevägen 46 961 43 Boden
Telefon: +4670 352 4129